Hogyan találtam meg azt a pontot, ahonnan az egészségmegőrzést el kell indítani, és milyen eredményeket lehet elérni ezzel?

Az utóbbi időben sokat foglalkoztam az egészség megőrzésével és a betegségek megelőzésével. Miután minimum 100 évig akarok egészségesen élni, ezért számomra egy percig sem kérdés, hogy ezzel a témával foglalkozni kell. Egy darabig elsősorban a saját egészségemmel foglalkoztam, és miután magamat helyretettem, most már másoknak segítek az egészségük helyreállításában és a civilizációs betegségek megelőzésében.

Nem, nem vagyok orvos, de nagyon tudatosan kerestem olyan céget és termékeket, amelyek segíthetnek az egészségi céljaim elérésében. Ilyenek pl: hosszú és egészséges élet, állandó egészség, jó testi és szellemi állapot.

Csatlakoztam a Svéd Zinzino egészségprogramhoz, amely a betegségek tüneteinek a kezelése helyett azok okainak a megszüntetésére törekszik.

Tudományos háttérrel és végtelen elkötelezettséggel dolgoznak azon, hogy skandináv egészségprogramjukkal a lehető legtöbb ember egészségét befolyásolják pozitív irányba.

Mivel az állam egyre inkább kivonul az egészségügy finanszírozásából, ezért azt gondolom, a saját egészségével mindenkinek saját magának kell törődnie.

Ez mindenkinek a joga, kötelessége és felelőssége.

Nem lehet másra mutogatni, ha te nem teszel a saját egészségedért, akkor más sem fog. 

Sőt, továbbmegyek. Nemcsak a saját egészségedért vagy felelős. Ha olyan vagy, mint én (kicsit több, mint középkorú) akkor a felelősséged minimum még több irányba kitolódik.

Ilyen lehet például a házastársad. Lehet azt is mondani, hogy Ő is felelős a saját egészségéért, és ez így is van. De ha vele élsz, akkor nem csak az ő életéről van szó.

Ilyen lehet például a gyereked, gyerekeid. Kemény dolog ezt kimondani, de az ő egészségük elsősorban a te felelősséged. Ismerem a társadalmi (kereskedelmi) nyomást, ami arra sarkall, hogy egyél mindenféle gyors és egészségtelen kaját. Persze. de ha komolyan belegondolsz, akkor lehet, hogy  háziállatodat egészségesebben eteted, mint a gyerekeidet. tudom, ez kemény volt)

A harmadik nagy terület a szüleid. Mindegy, hogy jóban vagy velük (most éppen) vagy nem. Minden kapcsolatban vannak mosolyszünetek, még a szüleink esetében is.

De ismét nézz magadba. Ha bármi szeretet-féleséget érzel irántuk, akkor az ő (egyre romló) egészségük is a te felelősséged. 

Te tudsz tudatos lenni . Neked vannak (tudnak lenni) információid, amikkel befolyásolni tudod őket, hogy próbáljanak elmozdulni az egészség-fenntartás irányába. (sajnos, ezt is tudom, mennyire nehéz)

Összefoglalva: a saját egészséged és még jónéhány ember egészsége rajtad múlik vagy rajtad is múlhat. Itt van egy olyan egészségprogram, ami gyakorlatilag korosztálytól függetlenül mindenki egészségére jó hatással lehet.

Ismerd meg a Zinzino egészségprogramot, majd dönts a szíved szerint!

https://www.egeszsegprogram.info/