Induljon a Pozitív Változás!

Mindannyian számtalanszor eldöntöttük már, hogy most aztán, de most már biztosan, megcsináljuk.

Most aztán lefogyunk.

Most elkezdünk pénzt megtakarítani.

Mostantól egészségesen fogunk élni.

Most elkezdünk mindennap sportolni.

És így tovább…

Van valaki akinek nem ismerősek a fenti gondolatok?

Alig hinném.

Valószínűleg Ön is azért olvassa a weboldalam, mert tudja, hogy változtatnia kellene az életén. Logikus ésszel belátta, átgondolta, levezette, és talán még el is döntötte, hogy változtatni kell.

Lehet, hogy egy külső vagy belső impulzus vagy érzés hatására elkezdett elégedetlen lenni az életével. Vagy már régóta elégedetlen, csak most látja elérkezettnek a pillanatot a tényleges változtatásra. 

Esetleg nem tudja elfogadni az egészségi állapotának romlását, vagy éppen korlátozva érzi magát a személyes fejlődésében és egyéni céljai elérésében.

Talán Önben is felmerül az a szemtelen kis gondolat, hogy nem jó ez így, ez nekem nem tetszik.

Aztán, ahogy talán Ön is, kicsit körbenéz a szűkebb környezetében, és azt látja, hogy mindenki így él.

A szomorú az, hogy elfogadva helyzetet a legtöbben itt megrekednek és belenyugszanak a körülményekbe, hogy “úgysem lehet másként, jó ez így, ahogy van“.

Én nem tudom elfogadni ezt a választ.

Én tudom, hogy van másik élet. Van olyan élet, amit AKAROK élni. Van olyan élet, amit ÉN TEREMTEK MEG a családom és magam számára.

Egy olyan élet, amelyben folyamatos a Pozitív Változás!

A Pozitív Változás legfontosabb területei

A Pozitív Változás egy folyamat, ami ideális esetben MOST kezdődik, és soha nem áll meg.

Ahol szerintem kezdeni kell, az az egészség. Ez az első terület, ahol szinte mindenkinek szüksége van pozitív változásra.

Ugyanakkor nagyon fontos törődni az anyagi helyzetünkkel, illetve az idő-pénz egyensúly megteremtésével is, hiszen ez az a terület, ahol nagyon könnyen félre lehet csúszni.

A Pozitív változás folyamatában időnként szükség van néhány időszakos csúcspontra, amikor magunkkal, a kiteljesedésünkkel, az önfejlesztésünkkel és a személyes jólétünkkel foglalkozunk. Ez a szabadság.

Mindezeknek az eléréséről és az oda vezető útról , valamint egy Önnel közösen kivitelezhető folyamatról  beszélek, írok, kommunikálok ezen a weboldalon.

Köszöntöm az oldalamon és jó informálódást kívánok.

Lehet, hogy sokszor hallotta már a tutit, hogy így vagy úgy kellene csinálnia valamit.

A mindent elárasztó motivációs és önfejlesztésre serkentő üzenetek tömegében talán elvész az a kis információ, hogy ezt egyedül sokkal nehezebb véghezvinni, mint az ember gondolja.

Nem megmondani és mutatni akarom az utat. Én is azon a úton megyek. Csinálom a dolgom, ahogy Önnek is csinálnia kell a dolgát, ha el akar érni valamit.

Én megyek előre és el fogom érni a céljaimat.

Tart, ameddig tart, kerül amibe kerül.

ÚJRAINDÍTÁS! Velem tart?

Ha felmerülnek kérdései és úgy érzi valamiben tudok segíteni Önnek, a Kapcsolat menüpont, Facebook oldalam és egyéb kapcsolatfelvételi lehetőségek is a rendelkezésére állnak.