Köztudott tény, hogy az emberek 99%-a, tehát 100-ból 99 ember, nem azt az életet éli, amiről azt gondolja, hogy megérdemelné.

Ugyanez a 99% érzi és tudja, hogy valamit tennie kellene.

A legtöbben mégsem tesznek soha semmit. Csak várják a megmentőt, a felmentő sereget, a gazdasági fellendülést vagy a lottóötöst.

A legtöbben miért nem tesznek semmit a saját jobb életük érdekében?

Mert megmozdulni, tenni valamit, változtatni a legtöbb esetben kényelmetlen. Senki nem akar változtatni (pedig csak a változás állandó) és senkinek nincs kedve tenni valamit a megszokotton kívül, attól függetlenül, hogy az sok esetben sehova nem vezet.

Nos, én egy vagyok a kivételek közül. Én változtatok és hajlandó vagyok megtenni dolgokat azért, hogy a jövőm sokkal jobb legyen, mint az eddigi életem.

Én vállalom a felelősséget a jelenemért, a döntéseimért, a tevékenységemért, a jövőmért és a céljaim eléréséért is.

Az én döntésem: a Pozitív Változás.

A Pozitív Változás Lehetséges!

A Pozitív Változás Lehetséges!

Hasonlóan kivételes embereket keresek, akik nem nyugszanak bele, hogy az életnek úgy kell mennie, ahogy most történik velük.

Akik alakítani akarják az életet a saját céljaikhoz. Nem a kormány, nem a szülők vagy éppen a gyerekek, nem a lottószámok, nem a szerencse és nem a “sors” hozza létre az Ön életét sem. 

Ha Ön hajlandó tenni a pozitív Változás érdekében, akkor – és csak akkor – tudunk egymással kezdeni valamit.

Ha Ön is akarja, elindulunk a pozitív változás folyamatán, ahol lépésről lépésre haladva, együtt, Ön, én és a hozzám kapcsolódó csapat segítségével közösen meg tudjuk változtatni az Ön életét is.